Mouchart

Samenwerking

 

 

Samenwerken in de zorg

 

Samenwerking in de zorg heeft tot doel effectief en adequaat een zo optimaal mogelijk zorg voor de patiënt te kunnen bieden. Daarom is het voor ons van groot belang samen te werken met huisartsen, specialisten en aanverwante (para)medische beroepsgroepen. U kunt dan denken aan orthopedische schoenmakers, orthopedisch chirurgen, sportartsen en medisch pedicuren. Maar ook doorverwijzingen aan (kinder)fysiotherapeuten, oefentherapeuten, diëtisten, ergotherapeuten en osteopaten vinden veelvuldig plaats .

 

 

 

 

Gezondheidscentra

 

Naast onze hoofdvestiging is onze praktijk actief in een aantal gezondheidscentra verspreid over de regio. In deze centra is samenwerking laagdrempelig en daardoor zeer effectief gebleken. U vind de adressen van al onze vestigingen hier. Samenwerking uit zich zeker ook in het uitgebreid informeren van uw verwijzer m.b.t. uw klacht en het door ons voorgestelde plan van aanpak. Maar ook collegiaal (spoed)overleg is een manier waarop samenwerking een direct voordeel voor de patiënt oplevert.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pedicures

 

Naast de medisch pedicure in onze praktijk hebben wij nauwe banden en samenwerkingen met de gediplomeerd pedicures in onze omgeving. Mocht u op zoek zijn naar een goede pedicure in de buurt dan verwijzen we u graag naar de website van Provoet.

 

 

 

© podotherapie Mouchart