Mouchart

Podotherapie Mouchart wordt RondOm 

 

We hebben bijzonder nieuws te delen over een belangrijke verandering binnen Podotherapie Mouchart en willen u hier graag persoonlijk over informeren;

 

Ruim drieëntwintig jaar geleden studeerde Maartje Mouchart af als podotherapeut en begon in het mooie Gelderland te werken in de voet-gezondheidszorg. Veel van u hebben de afgelopen jaren, vanuit de kleine boerderij aan de Vijverlaan, onze praktijk én ons team zien groeien en uitbreiden.

 

Een belangrijke stap

 

U heeft ons bij al deze stappen een warm hart toegedragen. Het vertrouwen dat u hierbij in ons stelt is voor ons heel betekenisvol. Ook nu gaat onze praktijk weer een belangrijke stap zetten. De behoeften in de zorg en de organisatie ervan zijn de laatste jaren vergaand veranderd en dit zal de komende jaren blijven veranderen. Om u ook in de toekomst, met ons betrokken team, te kunnen blijven behandelen op de manier waarop u dat van ons gewend bent is het van belang om onze krachten te gaan bundelen.

 

Daarom zullen onze locaties en ons team worden samengevoegd met “RondOm Podotherapeuten” en zullen we onder deze naam verder gaan. Onze nieuwe partner deelt naast een diepgaande betrokkenheid in het welzijn van haar patiënten, ook onze passie voor hoogwaardige podotherapeutische zorg. 

 

We begrijpen dat veranderingen soms vragen kunnen oproepen, maar we willen benadrukken dat deze overgang geen invloed zal hebben op de vertrouwde gezichten en locaties waar u gewend bent naartoe te gaan. Al uw vertrouwde behandelaars en praktijklocaties blijven ongewijzigd. En natuurlijk zijn we vastberaden om de uitstekende zorg te blijven bieden die u van ons gewend bent.

 

Uw gegevens

 

We hopen ook nu weer op uw vertrouwen en warme steun bij deze stap in onze groei.

 

Om de samenvoeging zo makkelijk mogelijk te maken, zullen per 1 januari 2024 uw NAW gegevens, uitslagen van onderzoeken en zorgplannen ondergebracht worden bij RondOm Podotherapeuten, zodat wij u ook na deze datum kunnen blijven behandelen.

 

Wilt u dit liever niet? Stuur dan uiterlijk vóór 1 december een e-mail naar; bezwaar@mouchart.nl. Vermeld in uw e-mail uw naam en geboortedatum. Wij zorgen er dan voor dat uw gegevens verwijderd worden.

 

Contactgegevens:

 

- Tot en met 31 december 2023 kunt u contact opnemen met Podotherapie Mouchart 026-4465959 (tussen 8:45 uur en 17:00 uur) of via info@mouchart.nl.

 

- Vanaf 1 januari 2024 kunt u contact opnemen met RondOm Podotherapeuten via 088-1180500 (maandag t/m vrijdag, 08.00-17.00 uur) of via www.rondompodotherapeuten.nl

 

Het komende jaar zien we met grote verwachtingen tegemoet en we hopen u weer te mogen begroeten in onze praktijk. We staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. Neem dus contact met ons op als u meer wilt weten.

 

Dank u wel! 

 

Nogmaals dank voor uw voortdurende vertrouwen in onze praktijk. We kijken ernaar uit om u te blijven ondersteunen in uw gezondheidsreis en om samen met u een positieve en gezonde toekomst tegemoet te gaan.

 

Met warme groeten,

 

Team Podotherapie Mouchart